andere bestemmingen

Een vakantie boeken bij Reisbureau Den Bosch

Op deze site leest u veel over Noord-Amerika, maar natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor al uw overige reiswensen. Of u nou een weekendje weg wilt of een verre reis gaat maken, op wintersport wilt of juist een stedentrip dichtbij huis. Ik zoek voor u de bestemming die perfect past bij uw wensen!

Zonvakanties

Heerlijk er even tussenuit, weg uit het druilerige Nederland! Een zonvakantie is altijd een goed idee! Of u nou richting een tropisch eiland gaat of wat dichterbij huis wilt blijven, voor ieder budget is een zonvakantie te vinden. De één gaat het liefst all inclusive met zwembad op Gran Canaria, de ander in een appartementje aan een baai Griekenland. Samen komen we tot een beslissing en geniet u straks heerlijk van het warme weer, de zon op uw huid en uw vrije tijd!

zon vakantie boeken

Stedentrips

Er even een weekendje tussenuit met vriendinnen, een vereniging, het gezin of alleen uw zoon of dochter? De stedentrip is dan ideaal. Dichtbij huis vindt u talloze prachtige steden waar u gerust een aantal dagen zoet bent. Londen, Berlijn, Parijs, Antwerpen, Stockholm; dat zijn natuurlijk de meest voor de hand liggende keuzes. Maar ik help u ook graag als u op zoek bent naar de minder bekende, maar minstens zo leuke steden. Hamburg bijvoorbeeld! Of Salzburg, Gent, Zürich, Krakau en ga zo maar door.

Verre reizen

De verre reis… Duizend-en-één mogelijkheden, dromen, inlezen, fantaseren… Soms bent u deze reis al maanden of jaren in uw hoofd aan het vormgeven. Heerlijk die voorpret toch? Ik denk graag met u mee, om uw dromen werkelijkheid te maken. Waar gaat u dit keer naartoe? De Big 5 spotten in Afrika? Roadtrippen door Australië en Nieuw-Zeeland? Wandeltochten in Zuid-Amerika? Hoe lang en hoe ver de reis u ook brengt, ik zorg dat u precies de vakantie krijgt die u zoekt.

wintersport boeken

Wintersport

Als fanatiek wintersporter ben ik jaarlijks in de bergen te vinden. De Alpen zijn natuurlijk de bekendste ski-bestemming met het gezellige Oostenrijk, de kilometers piste van Frankrijk, het goede eten in Italië en de schoonheid van Zwitserland. Maar wist u dat er in Europa nog veel meer plekken zijn waar je kunt skiën? Noorwegen bijvoorbeeld; prachtig! Of Tsjechië, Andorra, Spanje of Rusland.. Keuze zat! Door de jaren heen heb ik veel skigebieden verkend en weet ik precies welk gebied en type accommodatie het beste bij u en uw reisgezelschap passen.

vakantie boeken

Aanvullende diensten als autohuur & verzekeringen

Een vakantie boeken is natuurlijk meer dan alleen reis en verblijf bepalen. Ook zaken als autohuur, excursies, reis- en annuleringsverzekeringen moeten worden geregeld. Gelukkig kunt daarvoor ook bij mij terecht. Dan is uw gehele reis van A tot Z geregeld en hoeft u zich nergens meer druk om te maken.

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen met Monique Langenberg-Vis