uw reisadviseur

“Sinds ik op mijn 10e met mijn ouders voor het eerst naar de Verenigde Staten vloog, ben ik besmet met het reisvirus. Én het Amerika-virus.

Vanaf dat ik op benen eigen stond, trok ik er dus regelmatig op uit. Iedere winter naar de sneeuw en het liefst een verre reis in de zomer. Ik heb veel landen gezien maar Noord-Amerika is altijd favoriet gebleven. Inmiddels kan ik veel plekken op dit continent afstrepen, maar ik ben nog lang niet klaar. De Verenigde Staten en Canada zijn zó groots en divers, je raakt eigenlijk nooit uitgekeken.”

reisadviseur in den bosch

Dromen volgen
“Het was mij dus al snel duidelijk dat reizen mijn lust en mijn leven was. Een logische keuze dus, om na de middelbare school een opleiding Toerisme te gaan volgen. Toch rolde ik daarna het bedrijf van mijn ouders in, waar ik vervolgens 25 jaar actief was. Een waardevolle periode, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Terwijl ik al die jaren in het familiebedrijf werkte, bleven mijn man en ik de wereld verkennen. En de wens om toch meer met toerisme te doen, werd met de jaren sterker en sterker. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en waagde het erop! Met mijn Toerisme-diploma en een nieuwe opleiding tot zelfstandig reisagent op zak, heb ik uiteindelijk toch van mijn grootste passie mijn werk gemaakt.”

Begin 2015 kwam Omroep Brabant bij mij langs!

Amerika-specialist en reisadviseur in Den Bosch
“Als zelfstandig reisadviseur in Den Bosch ben ik nu dagelijks bezig met reizen: héérlijk! Ik vind het steeds weer een uitdaging om de perfecte reis samen te stellen aan de hand van persoonlijke wensen en budget. Welk reistype dan ook, of iemand het nou al precies weet of slechts een vaag idee heeft; uiteindelijk boek ik altijd een reis helemaal op maat. Het fijne van werken als zelfstandig reisadviseur in Den Bosch is dat ik heel flexibel ben en zo een klant het beste van dienst kan zijn.

Omdat ik zelf veel van Noord-Amerika gezien heb, kan ik als echte Amerika-kenner mijn persoonlijke ervaringen delen met klanten en dus unieke tips geven die je niet zomaar in een reisgids vindt. Behalve Amerika, heb ik ook van de rest van de wereld veel gezien. Dus voor wintersport, citytrips en zonvakanties, waar dan ook ter wereld, kan men bij mij terecht!

Ik kijk ernaar uit u snel te mogen ontmoeten en van dienst te kunnen zijn bij de realisatie van uw droomreis!

Klik hier om contact op te nemen met Monique Langenberg